menu

BOLIGER OPFØRT TIL SALG

Hos byggefirmaet Brdr. Pedersen AS står vi også for opførelsen af egne projekter inden for særligt byggeri af boligområder.

Vi opfører moderne, energivenlige huse i hvidfiltset mursten med sorte betontagsten på eftertragtede lokationer omkring region Sjælland. Husene er oplagte som både helårsboliger og flexboliger, hvor vedligeholdelsen er minimal og kvaliteten i top.

Vi er løbende på udkig efter nye områder til vores projekter, så følg med her på siden, hvor du kan få et overblik over vores aktuelle og tidligere boligprojekter.

NÆS Å BAKKEN

På Næs Å Bakken har vi er opført 28 nye boliger, fordelt på 14 dobbelthuse i enkel og stilren arkitektur beliggende i et afskærmet og børnevenligt vænge i Ørslev få minutters kørsel fra Vordingborg centrum og tæt på både natur og dagligvarebutikker.

FJELLEBROVEJ - NÆSTVED

På Fjellebrovej beliggende i cykelafstand fra Næstved centrum opførte vi i 2020/2021 7 dobbelthuse fordelt på 14 boligenheder. Husene er alle 115 m2 fordelt med køkken, stue, badeværelse lille bryggers og 3-4 værelser. Alle boliger har egen lille have med terrasser samt adgang til carport på fællesarealer. 

GÅR DU MED BOLIGDRØMME?

Er du interesseret i et af vores projekter og kunne du tænke dig at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre i processen mod at realisere dine boligdrømme.

PRAKTISK INFO OM PROCESSEN

Som det første får du et introducerende møde med direktør Martin René Pedersen, hvor I sammen gennemgår tilvalg og dine spørgsmål til byggeriet inden selve købet.

Her får du et overblik over, hvad du får og kan få – og så får du selvfølgelig en bedre idé om prisen.

Når detaljerne og det praktiske er på plads, tages resten af dialogen med den mægler, som er koblet på det aktuelle projekt. Her foregår resten af processen på samme måde som ved et almindeligt huskøb.