menu

MØLLEVÆNGET

Projektet på Møllevænget består af 9 Nyopførte, energivenlige dobbelthuse med i alt 18 boliger.
Dobbelthusene er opført i rækkehuse af 115 m2, som byder på fire store, flotte rum, hvor der er god plads til at leve livet.

MODERNE OG ENERGIVENLIGE RÆKKEHUSE

På Møllevænget i Bogø opfører vi moderne og stilrene rækkehuse, som både kan benyttes som flexbolig og fast bopæl.

Rækkehusene leveres med lækre køkkenelementer fra HTH, hvor køkken monteres ved køb, så køber har medindflydelse og kan foretage tilkøb.

Boligerne er bygget i nye kvalitetsmaterialer, hvor hvidfiltset mursten, sorte betontagsten og store flotte vinduer, flere i fuld højde, sammen bidrager til den harmoniske, lyse og stilrene udtryk.

Derudover byder boligerne på en flisebelagt terrasse og en nem og overskuelig have. Opvarmning sker med luft/vand anlæg, og der er gulvvarme i hele beboelsen.

Læs mere om Møllevænget, Bogø her.

BOGØ – EN HYGGELIG AFKROG AF DANMARK

Uanset om I overvejer at bo fast på Bogø eller leder efter en vedligeholdelsesfri flexbolig, så byder Bogø på masser af aktiviteter året rundt, frodige skove og let adgang til spisesteder, indkøb og strande.

Du kommer nemt til og fra Bogø via motorvejen.

På Møllevænget, Bogø kan du se frem til et ø-paradis, som byder på hyggelig atmosfære, charmerende havnemiljøer, spisesteder og lækre badestrande.

Læs mere om Møllevænget, Bogø her.

GÅR DU MED BOLIGDRØMME?

Er du interesseret i at høre mere om vores boliger til salg på Møllevænget, Bogø, så er du meget velkommen til at kontakte os med din forespørgsel.